Stevne og dugnad

21. September arrangerte VBR dugnad. Samme dag var det distrikt stevne hos våre naboer Tanum Rideklubb, der hadde vi 11 startende .

_DSC0320

Hedda og Dumle

På dugnaden møtte det ikke mange opp, til gjengjeld gjorde de som møtte opp en fantastisk innsats! De jobbet hardt mange timer med å male kortsiden av bygget og det begynner å se veldig bra ut.

_DSC0251

Super innsats på dugnad

De som startet på Tanum var Eirin henni på Line i LC og Baronen i LB hun endte på syvende plass i LC og fjerde i LB. Nora Åsnes startet Samurai i LC og fikk en tredjeplass. Kristin Hilsen startet MB på Bella Donna og kom inn på en femteplass. I LA startet Moje Sørensen med Anteo og Fredrikke Bøtker med Murphy. Moje fikk femteplassen og Fredrikke endte på en åttendeplass.

_DSC0183

Eirin og Baronen

 

I skolehestklassen red alle for VBR untatt en rytter. Dette var nok den mest spennende klassen å se på, da de fleste skolehestene syntes det var litt skummelt å være helt alene ute på banen. Men det gikk bra og alle rytterne gav hederlig innsats.

Haldis Kalland vant klassen på Golden. Helle Holemark Eriksen tett etter på en andreplass med Lunblom. På tredjeplass fikk vi Elisabet Korsveien med Kahn, Hedda Juel Pausen med Dumle kom på fjerde med Dumle og Ulrikke Birkeland og Sølve endte på sjetteplass. Tale Sandberg og Silja ble desverre eliminert, da Silja trodde hun var på sprangstevne og bestemte seg for å hoppe railen.

Det har i det store og hele vært mye aktivitet fra VBR denne søndagen og vi takker for kjempe innsats både på dugnad og stevne.

_DSC0386

Haldis og Helle

Det er stengt for kommentarer.