Oppstalling

Oppstalling VBR

Nå kan du og din hest få plass på et topp moderne rideanlegg, med tilgang til eget ridehus, utebane og gode fasiliteter for hest og rytter. Hos oss finner du et hyggelig miljø med både voksne og barn, satsende ryttere og hobbyryttere. Stallen ligger med umiddelbar nærhet til gode og hyggelige turmuligheter i Vestmarka. Enkel adkomst med bil og kollektivt.

stallen1

Stallgangen i privatstallen

Fasiliteter:

Vestre Bærum Rideklubb ble etablert i 2011 og i 2012 stod et nytt, flott hestesenter ferdig på Tanum i Bærum. Senteret driver rideskole i samarbeid med Tanum Rideskole. Senteret har plass til 40 hester, hvorav 12 privathester i egen adskilt del. Nå har vi ledige stallplasser og kan tilby:

• Isolert 20 x 60 m ridehus med god bunn
  • Stor, opplyst godt drenert utebane med geopad
  • Store, lyse bokser i adskilt del fra rideskolehestene
  • Eget utstyrsskap til hver hest
  • Egen paddock til hver hest
  • Vaskespilt
  • Tørkerom
  • Tilgang på vaskemaskin for dekken
  • Utslipp mandag til fredag, samt helger mot et tillegg i prisen.
  • Fôring 4 X per dag (4 X høyensilasje, 3 X kraftfôr). Vi produserer eget grovfôr av meget god kvalitet, spesialprodusert til hest, og kan tilby ulik kvalitet avhengig av hestens behov.
stallen2

Ridehallen

Instruksjonsmuligheter:

• Dressur på formiddagen: Kristin Hilsen
  • Dressur kveld/helg: ulike instruktører
  • Sprang: Marit Hemmingby Nielsen

Vestre Bærum Rideklubb er en av Norges Rytterforbunds ”satsningsklubber” og arbeider nå med å få på plass en sportslig leder som kan videreutvikle klubbens sportslige aktiviteter.

Kontakt

Dersom du er interessert i å bli med i dette relativt nye miljøet, som stadig er under utvikling, så ta kontakt med:

Irene Grøndal på telefon 94 19 92 56 eller på epost: irene_grondal@hotmail.com